Bursa'da İnegöl Belediyesi’nin Terziler Odası iş birliğinde bu yıl 2’ncisini düzenleyeceği ve 1 Ekim Pazar günü yapılması planlanan Hanımeli Alışveriş Şenliği, yağış nedeniyle 8 Ekim Pazar gününe ertelendi.BURSA (İGFA) -  İnegöl Belediyesi ile Terziler Odası iş birliğinde 1 Ekim Pazar günü düzenlenmesi planlanan 2. Hanımeli Alışveriş Şenliği, yağış nedeniyle ertelendi.

Hanımeli Alışveriş Şenliğinin 8 Ekim Pazar günü yapılacağı açıklandı. 8 Ekim’de de havanın yağışlı olması durumunda organizasyon Merpa Kapalı Pazar alanında gerçekleştirilecek.

BAŞVURU SÜRESİ DE BİR HAFTA UZATILDI

Yapılan tarih düzenlemesiyle 8 Ekim Pazar günü sabah 10.00’da başlayıp akşam 00.00’da sona erecek festival, hava şartları uygun olursa ilk belirlenen yeri olan Hikmet Şahin Kültür Parkı içerisindeki kameriyeler bölgesinde gerçekleştirilecek.

Milyonlar bekliyor: Asgari ücret zammı ne kadar olacak? Yüzde 44 zam beklentisiyle gündemde Milyonlar bekliyor: Asgari ücret zammı ne kadar olacak? Yüzde 44 zam beklentisiyle gündemde

100 stant kurulacak alanda yer almak isteyenler için başvuru süresi de 1 hafta uzatıldı.

Festivalde yer almak isteyenler erteleme sürecinde de başvuru yapabilecek. Başvurular Terziler Odası tarafından alınmaya devam edecek.