Gündem

Bu görüntüler olay oldu! İnanılmaz düğün geleneği: Damat gelinini taşladı

Sosyal medyada paylaşılan ve kısa sürede büyük ilgi çeken bir video, damadın düğün geleneği olarak gelini taşladığı anları gösteriyor. Gelinin başını koruyan bir kişinin tepsi tuttuğu bu görüntüler, nerede çekildiği belirtilmeyen bu olay hakkında çeşitli yorumlarla gündem oldu. Kimi izleyiciler bu geleneği eleştirirken, kimi ise şaşkınlıklarını ifade etti. Bu olay, düğün adetlerinin çeşitliliği ve sosyal medyanın bu tür gelenekleri nasıl viral hale getirebileceği konusunda da düşündürüyor.

Abone Ol

Sosyal medyadan paylaşılan bir görüntü kısa sürede kullanıcıların ilgisini çekerek gündeme yerleşti. Görüntülerde evin bahçesine gelin geldiği sırada damadın merdivenlerde bekleyerek onu taşladığı görüldü. O anlara sosyal medyadan yorum yağdı.

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }