Osmancık'ta motosiklet kazası: 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti Osmancık'ta motosiklet kazası: 22 yaşındaki genç hayatını kaybetti

Tek Yıldız Kereste ve Orman Ürünleri ile S.S. Osmancık Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bir araya gelerek bölgenin istihdamına daha fazla katkı sağlamak amacıyla tüm nakliye işlerini yaptırmak üzere aralarında sözleşme imzaladı.

Osmancık’ta istihdam oluşturarak bölgenin saygın firmaları arasında yer alan, Yıllık Yüksek Katma Değer üretimi ile ülke ekonomisine ve Orman Bölge Müdürlüklerine önemli bir katkı sağlayan, yüksek kaliteli ürünler üreterek, büyümek ve daha fazla istihdam oluşturmak için planlı ve istikrarlı bir şekilde uzun yıllar faaliyetini sürdürecek adımlar atarak ulusal olduğu kadar uluslararası alanda da sektörün öncüleri arasında yer alan Tek Yıldız Kereste ve Orman Ürünleri ile S.S. Osmancık Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi bir araya gelerek bölgenin istihdamına daha fazla katkı sağlamak amacıyla tüm nakliye işlerini yaptırmak üzere aralarında sözleşme imzaladı. 

Başkan Bilal Karatağ  hayırlı uğurlu olmasını temenni ederek Tek Yıldız Kereste ve Orman Ürünleri`ne tüm camia adına şükran ve teşekkürlerini iletti.