Bir Gece Masalı dizisinde Mahir Yılmaz karakterini canlandıran Burak Deniz, kariyeriyle olduğu kadar özel hayatıyla da dikkat çekiyor. Burak Deniz kimdir, hangi projelerde yer aldı?

Bir Gece Masalı Mahir Kimdir? Burak Deniz Kimdir?

ATV ekranlarında yayınlanmaya başlayan Bir Gece Masalı dizisinde Mahir Yılmaz karakterini canlandıran oyuncu Burak Deniz, başarılı kariyeri ve dikkat çeken oyunculuğuyla izleyicilerin ilgisini çekiyor. Peki, Burak Deniz kimdir, kaç yaşında, hangi dizilerde rol aldı? İşte ünlü oyuncu hakkında merak edilen tüm detaylar...

Burak Deniz Kimdir?

Burak Deniz, 17 Şubat 1991 tarihinde İstanbul’da dünyaya gelmiş, çocukluk ve gençlik yıllarını ise memleketi İzmit’te geçirmiştir. İlkokul eğitimine İzmit 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nda başlayan Burak Deniz, lise eğitimini Gazi Lisesi’nde tamamlamıştır. Ardından, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Sanat Tarihi Bölümü’nden mezun olmuştur.

Burak Deniz’in oyunculuk kariyeri, lise yıllarında katıldığı bir oyunculuk atölyesiyle başladı. Bu atölyede tanıştığı cast direktörü Gökçe Doruk Erten sayesinde İstanbul’da oyunculuk dünyasına adım attı. İlk keşfedildiği andan itibaren birçok markanın reklam yüzü olan Burak Deniz, kısa sürede dizi ve film projeleriyle de adından söz ettirmeye başladı.

Burak Deniz Hangi Dizilerde Oynadı?

Burak Deniz, oyunculuk kariyeri boyunca birçok başarılı projede yer almıştır. İşte rol aldığı diziler:

Sultan
Kaçak
Medcezir
Tatlı Küçük Yalancılar
Gecenin Kraliçesi
Aşk Laftan Anlamaz
Bizim Hikaye
Maraşlı
Yarım Kalan Aşklar
Cahil Periler
Şahmaran

Burak Deniz’in Şu Anki Dizisi: Bir Gece Masalı

Burak Deniz, ATV ekranlarında yayınlanan Bir Gece Masalı dizisinde Mahir Yılmaz karakterini canlandırmaktadır. Bu rolle birlikte izleyicilerin beğenisini toplamaya devam eden Burak Deniz, kariyerinde hızla yükselmeye devam ediyor.

Okullara ulaştırılan 3 kap sıcak yemek depremzede çocukları motive etti Okullara ulaştırılan 3 kap sıcak yemek depremzede çocukları motive etti

Burak Deniz, yetenekli oyunculuğu ve ekranlarda yer aldığı projelerle Türk dizi sektörünün sevilen isimlerinden biri olmayı sürdürüyor.