Beşiktaş ve Lyon, UEFA Avrupa Ligi’nin 2024-2025 sezonunda karşı karşıya gelecek. Kura çekiminin ardından futbolseverlerin merak ettiği en önemli soru ise Beşiktaş Lyon maçı ne zaman oynanacak ve hangi kanalda yayınlanacak? Bu önemli karşılaşmanın tarihi ve diğer detayları için resmi açıklamalar bekleniyor.

Beşiktaş'ın Lyon ile Karşılaşacağı UEFA Avrupa Ligi Maçı
UEFA Avrupa Ligi 2024-2025 sezonunda Beşiktaş, Fransız ekibi Lyon ile karşı karşıya gelecek. Bu karşılaşmanın tarih ve saati, yer ve yayın bilgileri hakkında detaylar henüz açıklanmadı. Ancak maçın yapılacağı tarihler ve bilgiler aşağıda özetlenmiştir.

UEFA Avrupa Ligi Kura Çekimi ve Maç Takvimi
UEFA Avrupa Ligi'nin grup kura çekimi 30 Ağustos 2024 tarihinde Monako'daki Grimaldi Forum'da gerçekleştirildi. Çekimler saat 14:00'te başladı ve UEFA'nın resmi web sitesinden canlı olarak yayımlandı.

Çayırova , Esenler Erokspor'a konuk olacak Çayırova , Esenler Erokspor'a konuk olacak

Avrupa Ligi Maç Programı
2024-2025 UEFA Avrupa Ligi grup aşamaları 25 Eylül 2024'te başlayacak ve 30 Ocak 2025'te sona erecek. Bu sezon, grup formatı yerine 36 takımın yer aldığı lig usulü bir sistem uygulanacak. Her takım 8 rakiple karşılaşacak ve ilk 8'e giren takımlar doğrudan son 16 turuna yükselecek. 9-24. sıradaki ekipler ise play-off turunda mücadele ederek son 16 turu için yer arayacak.

Beşiktaş ve Lyon Maçı Detayları
Maç Tarihi ve Saati: Beşiktaş'ın Lyon ile oynayacağı maçın kesin tarihi ve saati henüz açıklanmadı.
Maç Yeri: Maçın oynanacağı stadyum ve şehir bilgisi ilerleyen günlerde duyurulacak.
Yayın Bilgileri: Maçın hangi kanalda yayınlanacağına dair detaylar da maç tarihine yakın bir zamanda açıklanacaktır.

Final Maçı

2024-2025 UEFA Avrupa Ligi final karşılaşması, 21 Mayıs 2025 tarihinde İspanya'nın Bilbao kentindeki San Mames Stadı'nda yapılacak.

Beşiktaş'ın Lyon ile yapacağı maçla ilgili daha fazla bilgi ve detaylı tarihler, UEFA ve kulüp resmi kanallarından duyurulacak. Maç tarihleri ve yayın bilgileri için güncel duyuruları takip etmek önemlidir.