Trendyol Süper Lig'in heyecan dolu 6. haftasında, Beşiktaş sahasında Eyüpspor'u ağırlıyor. Maçın canlı yayını, Bein Sports 1 kanalında şifresiz olarak futbolseverlerle buluşuyor. İşte detaylar ve şifresiz izleme linkleri.

Deha dizisi hakkında bilmeniz gereken her şey: Oyuncular, konusu, nerede çekiliyor? Deha dizisi hakkında bilmeniz gereken her şey: Oyuncular, konusu, nerede çekiliyor?

Maç Bilgileri:

Tarih: 22 Eylül Pazar
Saat: 20.00
Yer: Tüpraş Stadyumu

Maç Önizlemesi:

Beşiktaş, Süper Lig'de şu ana kadar gösterdiği performansla dikkatleri üzerine çekiyor. Siyah beyazlılar, 5 hafta sonunda topladıkları 10 puan ile ligde 3. sırada yer alıyorlar. Son maçlarında Trabzonspor ile deplasmanda 1-1 berabere kalan Beşiktaş, Eyüpspor karşısında sahasında galibiyet arayacak. Yeni yükselen takımlardan Eyüpspor ise 9 puan ile 5. sırada bulunuyor ve bu zorlu deplasmandan puan ya da puanlarla dönmek istiyor.

Takım Kadroları:

Beşiktaş: Mert Günok, Svensson, Paulista, Uduokhai, Masukau, Al-Musrati, Gedson, Joao Mario, Rafa Silva, Rashica, Ciro Immobile

Eyüpspor: Berke Özer, Caner Erkin, Claro, Robin, Dubois, Melih, Samu Saiz, Midtsjo, Ahmed Kutucu, Emre, Thiam

Canlı İzleme Linki:

Beşiktaş - Eyüpspor maçını canlı izlemek için Digiturk aboneleri, Bein Sports 1 kanalını şifresiz olarak erişebilirler. Maçın canlı yayınını izlemek için resmi yayıncı kuruluşun platformlarını ziyaret edebilirsiniz.

Maçın öne çıkan anlarını ve önemli gelişmelerini takip etmek isteyenler için sosyal medya üzerinden anlık güncellemeler sağlanacaktır. Maç öncesinde ve sonrasında, takımların form durumları, maçın özeti ve daha fazlası için bizimle kalın.