Bayram öncesi yapılması beklenen zam bugün pompaya yansıdı. Benzine 2 TL, Motorine ise 1,68 TL, LPG fiyatları da 40 kuruş zam geldi! İşte benzin ve motorine gelen zam sonrası benzin ve motorin fiyatları...

Akaryakıt fiyatları bugün değişti, araç sahipleri dikkat! 3 Temmuz’da beklenen ÖTV zamm öncesinde benzin litre fiyatı 1 ayın zirvesine yerleşti. Motorin fiyatı da 26 Mart sonrası en yüksek seviyeyi gördü… LPG (otogaz) fiyatları için de artış yaşandı.

SGK uzmanı açıkladı: 2025 asgari ücret ve emekli maaşı ne kadar olacak? SGK uzmanı açıkladı: 2025 asgari ücret ve emekli maaşı ne kadar olacak?

Milyonlarca araç sahibini yakından ilgilendiren değişim yaşandı. Akaryakıt fiyatları için üçlü zam bugün itibarıyla tabelalara yansıdı. Böylece akaryakıt fiyatları yeniden zirve seviyelere oynadı. 

AKARYAKIT FİYATLARINA ZAM GELDİ

Bugün itibarıyla benzin litre fiyatı 2 TL, motorin ise 1,68 TL yükseldi. LPG fiyatları da 40 kuruş arttı.

Böylece benzin fiyatları 21 Mayıs sonrası en yüksek seviyeye gelirken, mazot 26 Mart’ın ardından zirveye yerleşti.

BENZİN VE MOTORİNE ÖTV ZAMMI YOLDA

3 Temmuz'da TÜİK tarafından açıklanacak enflasyon verisinin ardından ÖTV'ye yapılacak zamla birlikte akaryakıt fiyatlarının bir kez daha litre başına 3 – 3,5 TL artması bekleniyor. Böylelikle 2 haftalık zaman dilimi içerisinde benzin ve motorin fiyatları 5 liranın üzerinde artış göstermiş olacak. Böylece hem motorinde hem benzinde 45 liranın üzeri rakamlar görülecek.