İstanbul’da 11 Ekim 2024 Cuma günü planlı ve bakım çalışmaları kapsamında elektrik kesintileri yaşanacak. BEDAŞ ve AYEDAŞ tarafından yapılan açıklamalara göre, İstanbul'un belirli ilçe ve mahallelerinde elektrik kesintileri olacak. Vatandaşlar, elektriklerin ne zaman geleceği ve kesintilerin hangi bölgeleri etkileyeceği konusunu merak ediyor. İşte İstanbul'da planlı elektrik kesintisi yaşanacak bölgeler hakkında detaylar!

Huawei, yeni ürünlerini İstanbul'da tanıttı Huawei, yeni ürünlerini İstanbul'da tanıttı

BEDAŞ ve AYEDAŞ Elektrik Kesintileri

İstanbul’un Avrupa yakasındaki elektrik kesintileri BEDAŞ (Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.), Anadolu yakasındaki kesintiler ise AYEDAŞ (İstanbul Anadolu Yakası Elektrik Dağıtım A.Ş.) tarafından yönetiliyor. Planlı bakım ve onarım çalışmaları kapsamında yapılan kesintiler hakkında en güncel bilgilere resmi internet siteleri üzerinden ulaşabilirsiniz.

11 Ekim 2024 Elektrik Kesintisi Yaşanacak İlçeler

Avrupa yakasında ve Anadolu yakasında çeşitli ilçelerde yapılacak planlı kesintilerle ilgili detaylar şu şekilde sıralanıyor:

Avrupa Yakası (BEDAŞ): BEDAŞ’ın internet sitesinden veya BEDAŞ 186 mobil uygulamasından Avrupa yakasında hangi mahallelerde kesinti olacağını öğrenebilirsiniz.
Anadolu Yakası (AYEDAŞ): AYEDAŞ, Anadolu yakasında yaşanacak kesintilerle ilgili detaylı bilgileri kendi internet sitesi üzerinden paylaşıyor.

Elektrik Kesintisi Bilgilerine Nasıl Ulaşılır?

Elektrik kesintileri hakkında bilgi almak isteyen vatandaşlar, şu yöntemlerle güncel duyurulara ulaşabilirler:

BEDAŞ Planlı Kesintiler: Avrupa yakasındaki kesintiler için www.bedas.com.tr adresini ziyaret edin. Ana sayfada yer alan “Planlı Kesintiler” bölümünden kesinti bilgilerine ulaşabilirsiniz.
AYEDAŞ Planlı Kesintiler: Anadolu yakasındaki kesintiler için www.ayedas.com.tr sitesine girerek sorgulama yapabilirsiniz.
ALO 186 Hattı: Elektrik kesintisiyle ilgili bilgi almak için BEDAŞ veya AYEDAŞ’ın ALO 186 çağrı merkezini arayabilirsiniz.

İstanbul'da elektrik kesintisi için tıklayınız