Samsun’da polis tarafından silah ve uyuşturucu ele geçirildi Samsun’da polis tarafından silah ve uyuşturucu ele geçirildi

Samsun’un İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz’ın, bir esnafın kaldırım tadilatı ile ilgili talebinin çözülmesi için talimatı verdiği onarım işlemi, ekipler tarafından yapıldı.

İlkadım Belediye Başkanı İhsan Kurnaz, İlkadım’ın esnaf ziyaretleri yapmaya ve vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor. Esnafların ve vatandaşların görüş, öneri, düşünce ve taleplerini dinleyen Başkan Kurnaz, Gazi Caddesi’nde bir esnafın kaldırım ile ilgili talebini dinledi ve çözümü için talimat verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Gazi Caddesi ile Divitçioğlu Caddesi’nin kesiştiği noktadaki kaldırımı onararak, daha güvenli ve konforlu hale getirdi.

İstişare kültürünün önemine dikkat çeken Başkan Kurnaz, “Herkesi can kulağıyla dinliyoruz. İstişare kültürüne son derece önem veriyoruz. Hemşehrilerimizle olan diyaloğumuz neticesinde, ilçemizi daha yaşanabilir bir noktaya getireceğiz. Gazi Caddesi’ndeki ziyaretimiz sırasında, bir esnafımızın kaldırım ile ilgili talebi oldu. Hemşehrimizin talebini dinledik. Biz de bu talebi, vatandaşımızın güvenli ve konforlu ulaşımını sağlamak için talimat verdik. Ekiplerimiz gerekli çalışmalarını tamamladı ve Gazi Caddesi ile Divitçioğlu Caddesi’nin kesişimindeki kaldırım hızlı bir şekilde onarıldı. İlkadım Belediyesi ve şahsım, vatandaşlarımızın her anında hep yanında olmaya devam edecek” dedi.