Gelgör, "Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli’nin tavsiyelerinden istifade etmekten büyük onur duyduk. Ülkemizin bekası ve milletimiz için ömrünü adayan Genel Başkanımıza sağlıklı ömürler diliyorum." dedi. 

Osmancık Sınav'dan esnaf ve öğretmen çocuklarına indirim fırsatı Osmancık Sınav'dan esnaf ve öğretmen çocuklarına indirim fırsatı

MHP YEREL YÖNETİMLERDEN SORUMLU GENEL BAŞKAN YARDIMCISI SADİR DURMAZ’A ZİYARET

Başkan Gelgör ve İlçe Başkanı Ergün, MHP Genel Merkezinde Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz’ı da ziyaret etti. Başkan Gelgör, "İlçemize yaptığı katkılar için Sayın Durmaz’a teşekkür ediyorum. Onun desteğiyle ilçemizde daha büyük projelere imza atacağız." ifadelerini kullandı. Bu ziyaret, yerel yönetimlerin merkezi siyasetle iş birliğini güçlendiren önemli bir adım oldu.

MHP GENEL SEKRETERİ İSMET BÜYÜKATAMAN’A TEŞEKKÜR ZİYARETİ

Gelgör ve Ergün, aynı gün MHP Genel Sekreteri ve Bursa Milletvekili İsmet Büyükataman ile de bir araya geldi. Başkan Gelgör, "İlçemize yaptığı desteklerden dolayı Sayın Büyükataman’a minnettarız." şeklinde konuşarak, yerel projeler için verilen desteğin önemine vurgu yaptı.

MHP GENEL SEKRETER YARDIMCISI VE ÇORUM MİLLETVEKİLİ VAHİT KAYRICI’YA ZİYARET

MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı’ya yapılan ziyaret ise ilçenin gelişimi açısından önemli bir adım olarak değerlendirildi. Başkan Gelgör, "Her zaman yanımızda olan Sayın Milletvekilimize teşekkürlerimi sunarım." diyerek, milletvekillerinin yerel yönetimlere olan katkılarına dikkat çekti.