Osmancık Sınav Vip Kurs Merkezi, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası ile yüzde 30, Osmancık Türk Eğitim Sen ile yüzde 25 indirim protokolü imzaladı. Bu protokol sayesinde esnaf çocukları ve Türk Eğitim Sen üyesi öğretmen çocukları, Osmancık Sınav Vip Kurs Merkezi’nden indirimli olarak faydalanabilecekler.

Protokolün imza töreninde Osmancık Sınav Vip Kurs Merkezi Müdürü Muammer Göksu, Osmancık Esnaf ve Sanatkalar Odası Başkanı Nihat Kabakçı ve Türk Eğitim Sen Osmancık İlçe Başkanı Mustafa Potuk bir araya geldi. Üç kurumun temsilcileri, eğitim alanında işbirliğinin önemini ve geleceğimizin teminatı olan gençlerimize destek olmanın gerekliliğini vurgulayarak eğitimde iş birliği protokolünü imzaladılar.

Osmancık’ta Gaziler Günü törenle kutlandı Osmancık’ta Gaziler Günü törenle kutlandı

Osmancık Sınav Vip Kurs Merkezi Müdürü Muammer Göksu yaptığı açıklamada “Bu güzel topraklarda yetişen çocuklarımızın eğitimi hepimizin ortak sorumluluğudur. İşte bu sorumluluk bilinciyle Osmancık Sınav Vip Kurs Merkezi, Osmancık Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Osmancık Türk Eğitim Sen arasında anlamlı bir işbirliği gerçekleştirdi. Bu anlaşma, Osmancık’ın eğitim alanındaki potansiyelini daha da artıracak ve geleceğe umutla bakmamızı sağlayacak. Esnaf ve öğretmenlerimizin çocuklarına yönelik bu indirim fırsatı, toplumsal dayanışmanın en güzel örneklerinden biridir.” dedi.

Osmancık Sınav Vip Kurs Merkezi ilçedeki öğrencilerin LGS ve üniversite sınavlarında üstün başarı elde etmesi için kaliteli bir eğitim programı sunuyor. Kurs merkezi öğrencileri, 2024 LGS’de Türkiye derecesi yaparak büyük bir başarıya imza attı.