Acı Tatlı Ekşi, aşk ve hayallerin çatıştığı unutulmaz bir romantik komedi filmi olarak televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşuyor. Başrollerinde Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin yer aldığı bu film, 22 Aralık 2017'de vizyona girdi. Filmin konusu, oyuncuları ve çekim yerleri hakkında merak edilenler bu haberde!

Televizyon ekranlarında izleyicilerle buluşacak olan Acı Tatlı Ekşi filmi merak ediliyor. 22 Aralık 2017 yılında vizyona giren Acı Tatlı Ekşi filminin yönetmenliği Andaç Haznedaroğlu üstlendi. Acı Tatlı Ekşi filminin senaryosunu ise filmin başrolünde yer alan Buğra Gülsoy yazdı. Romantik komedi türündeki Acı Tatlı Ekşi filminin konusu nedir? Acı Tatlı Ekşi filminin oyuncuları kimler? Acı Tatlı Ekşi nerede çekildi?

Acı Tatlı Ekşi filminin konusu nedir?
Acı Tatlı Ekşi filminde hayatınızın aşkıyla beş sene boyunca ayrılık anlaşması yapmayı kabul ederiz miyiz? ya da beş sene sonra yeniden karşılaştığınız zaman onu yine sever miydiniz? sorularını izleyicilere sorgulatıyor. Murat ve İpek deli gibi aşık iki sevgilidir. Murat, üniversiteden mezun olurken Duygu’ya evlenme teklif eder. Ancak Duygu, gerçekleştirmek istediği hayalleri olduğu için beş sene sonra yeniden bir araya gelmek üzere bir anlaşma yaparlar.

Acı Tatlı Ekşi, aşk uğruna gerçekleştirilen fedakarlıkları ve gerçek aşkın zamana meydan okuduğunu izleyicilere gösteriyor.

Acı Tatlı Ekşi nerede çekildi?

Bakan Ersoy duyurdu: Yurt dışına kaçırılan 2 bin 500 yıllık eser Türkiye’ye iade edildi Bakan Ersoy duyurdu: Yurt dışına kaçırılan 2 bin 500 yıllık eser Türkiye’ye iade edildi

22 Aralık 2017 yılında vizyona giren Acı Tatlı Ekşi filminin çekimlerinin bir kısmı İzmir’in Çeşme ilçesi Alaçatı mahallesinde ve Urla ilçesinde bir kısmı da İstanbul’da tamamlandı.

Acı Tatlı Ekşi filminin oyuncuları kimler?

Öge Özpirinçci : Duygu
Buğra Gülsoy :Murat
Yusuf Akgün
Gözde Türkpençe
Osman Alkaş
Füsun Demirel
Rahmi Dilligil