Kargı'da 29 Ekim - 03 Kasım 2024 tarihleri arasında düzenlenecek Asırlık Kargı Panayırı, bu yıl da birbirinden renkli etkinliklerle ziyaretçilerini ağırlayacak.

Panayır kapsamında dikkat çeken etkinliklerden biri de yamaç paraşütü olacak.

YAMAÇ PARAŞÜTÜ İLE GÖKYÜZÜNÜ KEŞFEDİN

Bakacak Tepesi’nin eşsiz manzarasında yamaç paraşütü deneyimi yaşamak isteyenler için, Osmancık Havacılık ve Doğa Sporları Kulübü Başkanı Ali Karınlıoğlu ve ekibi, bu heyecan dolu sporun tanıtımını yapacak ve uçuşlar gerçekleştirecek. Yıllardır bölgedeki uçuşlarda başarı sağlayan Ali Karınlıoğlu, Kargı'nın yamaç paraşütü sporu için önemli bir merkez olarak tescillenmesinde büyük rol oynadı.

TANDEM UÇUŞLARLA GÖKYÜZÜNE DOKUNUN

Ölümden döndüler! Baba ve Oğul dereye uçtu, AFAD son anda kurtardı! Ölümden döndüler! Baba ve Oğul dereye uçtu, AFAD son anda kurtardı!

Bu yılki panayırda, Ali Karınlıoğlu ve ekibi tarafından ücretli tandem uçuşlar da düzenlenecek. İki kişilik bu uçuşlarla, hem bölgenin güzelliklerini gökyüzünden keşfetme fırsatı bulacak hem de güvenli bir şekilde yamaç paraşütü deneyimi yaşayabileceksiniz.

UÇUŞ KAYITLARI VE BİLGİLENDİRME

Yamaç paraşütü etkinliğine katılmak isteyenlerin, geçmiş yıllarda yaşanan mağduriyetlerin tekrarlanmaması adına önceden kayıt yaptırmaları gerekiyor. 
Kayıt işlemleri için Ali Karınlıoğlu’na 0506 828 25 30 numaralı telefondan ulaşılabilir. Bu heyecan dolu deneyimi kaçırmamak için yerinizi ayırtın ve Asırlık Kargı Panayırı’nda gökyüzüyle buluşmaya hazırlanın!

PANAYIRDA NELER VAR?

Panayır boyunca geleneksel yemeklerden el yapımı ürünlere kadar birçok farklı etkinlik ve sergi ziyaretçileri bekliyor olacak. Kargı'nın kültürel mirasını yakından tanıma şansını kaçırmayın.