Amedspor Barikat taraftar grubu, yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi: "Bugün Amedspor ve Şanlıurfaspor taraftarları olarak Urfa'da bir araya geldik. Geçtiğimiz sezondan beri yaptığımız istişareler sonucu daha önce aramızda oluşan olumsuzlukları değerlendirerek bu olumsuzlukları aşma niyetiyle ilk adımları atmış bulunmaktayız."

Urfa Taraftar Gruplarına Teşekkür

Açıklamada ayrıca, "Bu sürecin kolay olmayacağının bilincinde olup hassasiyetleri de göz önünde bulundurarak atmış olduğumuz bu adıma siz değerli taraftarlarımızın desteğini bekliyoruz. Son olarak bu sürecin gelişmesinde büyük emekleri olan Barikat Riha'ya, bizleri şehirlerine davet eden Şanlıurfaspor taraftarlarına ve davetimizi kırmayan Azadi Grubu'na teşekkür ederiz." ifadelerine yer verildi.

Başkan İmamoğlu, paralimpik şampiyonlarını ağırladı Başkan İmamoğlu, paralimpik şampiyonlarını ağırladı

Taraftarların Barış Mesajları

Amedspor ve Şanlıurfaspor taraftar grupları arasındaki bu barış adımı, futbol dünyasında olumlu karşılandı. Taraftarlar, birlikte yaptıkları açıklamalarda, bu tür barış adımlarının futbolun ruhuna uygun olduğunu ve diğer taraftar gruplarına da örnek olması gerektiğini vurguladılar.