BELTAŞ 1. Amatör Küme Büyükler Ligi'nde pazar günü birbirinden zorlu maçlara sahne oldu.

Zirveyi yakından ilgilendiren maçta Mimar Sinan ile Gülabibey karşı karşıya geldiler. Devane Sahası'nda saat 14.00'te başlayan maçın ilk yarısı golsüz eşitlikle sona erdi. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan Mimar Sinan, tecrübeli futbolculardan oluşan rakibi karşısında 3 gol birden bularak, 24 puan ve averajla liderlik koltuğuna oturdu. Genç futbolcuların ağırlıklı olduğu bir kadroya sahip olan Mimar Sinan karşısında aldığı mağlubiyetle namağlupluk ünvanını yitiren Gülabibeyspor ise aynı puan ve averajla haftaya 2. sırada girdi. 

Aynı sahada saat 11.00'de başlayan maçta ise Ulukavakspor ile İskilipspor karşılaştı. Konuk ekip sahadan 5-3 galip ayrılırken, 15 puan ve averajla haftaya 4. sırada girdi. Ulukavakspor ise mağlup olmasına rağmen aynı puanla 3. sıradaki yerini korudu.

İskilip'te oynanan maçta ise İskilipgücü ile H. E. Kültürspor karşı karşıya geldi. konuk ekip sahadan 2-1 galip ayrılan taraf oldu. Her iki takım da puanını 9'a çıkartırken, H. E. Kültürspor haftaya 5.sırada, İskilipgücü ise 6.sırada girdi. 

Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu Bursaspor'un Ergene maçının hakemi belli oldu

ALACA GALİBİYETLE TANIŞTI

BELTAŞ 1. Amatör Küme Büyükler Lig'inde mücadele eden Alaca Belediyespor, bu sezon ilk galibiyetini aldı. Alaca İlçe Sahası'nda oynanan maçta Kargı Serispor'u konuk eden Alaca Belediyespor, sahadan 5-1 gibi farklı bir skorla ayrılarak ilk galibiyetine imza attı. Alaca Belediyespor, bu galibiyetle 8. sırada yer alırken, Kargı Serispor ise 9 puanla haftaya 7. sırada girdi.