Yemek

Ali Nazik nasıl yapılır? Antep mutfağından en lezzetli kebabın tarifi

Antep mutfağının eşsiz lezzetlerinden biri olan Ali Nazik kebabı, altındaki çıtır pideleri, köz patlıcanı ve lezzet dolu kıymasıyla sofraların baş tacı olmaya aday. Bu tarif, ekonomik ve pratik oluşuyla dikkat çekerken, misafirlerinize yapacağınız sunumla da fark yaratacak. Eğer siz de kebap severlerdenseniz, bu Antep usulü Ali Nazik tarifini mutlaka denemelisiniz. İşte adım adım anlatımıyla bu efsane lezzet!

Abone Ol

ANTEP USULU ALİ NAZİK TARİFİ İÇİN MALZEMELER

2 adet közlenmiş bostan patlıcanı
300 gram kıyma
1 adet küp küp doğranmış soğan
2 adet ince doğranmış yeşil biber

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }