Çorum'un Alaca ilçesinde, 2024-2025 eğitim öğretim yılına yönelik hazırlıklar tamamlandı. İlçe Milli Eğitim Müdürü Ahmet Çaylak başkanlığında gerçekleştirilen okul müdürler kurulu toplantısı, Şube Müdürleri Hamza Kalınsazlıoğlu ve Beytullah Atılgan ile ilçedeki okul müdürlerinin katılımıyla yapıldı.

Toplantıda Ele Alınan Konular

Toplantıda, tüm okul ve kurum müdürleriyle bir yıl boyunca yürütülecek çalışmalar değerlendirildi ve bir çalışma takvimi oluşturuldu. İlkokul, ortaokul ve lise düzeyindeki öğrencilere yönelik planlanabilecek faaliyetler hakkında gerekli istişareler yapıldı. Ayrıca, “Türkiye Yüzyılı Maarif Modeli” kapsamında yeni müfredat hakkında bilgilendirme yapıldı.

Çorum'da trafik kazası: Motosiklet park halindeki araca çarptı Çorum'da trafik kazası: Motosiklet park halindeki araca çarptı

Toplantıda, tüm okul ve kurumların eğitim öğretime hazır olduğu belirtildi. Okul yöneticilerinin görüş ve önerileri de değerlendirildikten sonra toplantı sona erdi. Bu kapsamda, Alaca ilçesindeki eğitim kurumları, 2024-2025 eğitim öğretim yılına güçlü bir başlangıç yapmaya hazır.