Macit Etke'nin vefatı, lunapark sektöründe ve sevenleri arasında büyük üzüntü yarattı. Dün akşam saatlerinde geçirdiği kalp krizi sonucu hayatını kaybeden Etke (68), evli ve iki çocuk babasıydı. 1987 yılından bu yana işlettiği Aktur Lunapark’ta düzenlenen törende, Etke için dua okunup helallik alındı. Törene Etke’nin eşi, çocukları ve çok sayıda seveni katıldı.

Cenaze namazı öncesinde Aktur Lunapark’a getirilen Macit Etke'nin cenazesi, burada okunan duaların ardından Kuba Camii’ne götürüldü. Kılınan cenaze namazının ardından, Etke’nin cenazesi Arapsuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Gönül Dağı 143. bölüm full izle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm reklamsız izle Gönül Dağı 143. bölüm full izle! TRT 1 Gönül Dağı son bölüm reklamsız izle

Lunapark Taziyeye Kapalı Olacak

Etke’nin vefatı nedeniyle Aktur Lunapark, 7 Haziran tarihine kadar taziye için kapalı kalacak. Lunapark çalışanları ve Etke'nin ailesi, taziye süresince gelen ziyaretçileri ağırlayacak.

Macit Etke Kimdir?

Türkiye’de lunapark sektörünün öncülerinden olan Macit Etke, Aktur Lunapark’ı 1987 yılında kurmuş ve o tarihten bu yana lunaparkın yönetim kurulu başkanlığını yapmıştır. Etke, sektöre getirdiği yenilikler ve hizmetlerle tanınmış, lunapark eğlencesini Türkiye'nin dört bir yanına yaymıştır.