AK Parti Alaca İlçe Başkanı Ragıp Ağaçdan, partilerinin kongre sürecinde olduğunu belirterek ilçe başkanlığı görevinden istifa etti. Ağaçdan, istifa kararını açıklarken gençlerin önünü açmak ve partiyi daha da güçlendirmek amacıyla bu kararı aldığını söyledi.

Ragıp Ağaçdan'dan İstifa Açıklaması

Ragıp Ağaçdan yaptığı açıklamada, “Büyük bir gurur ve onurla yürüttüğüm AK Parti Alaca İlçe Başkanlığı görevimden, Alaca’mızda yenilenmek ve gençlerin önünü açmak için istifa ediyorum” ifadelerini kullandı. Ağaçdan, partinin 8. Olağan Kongresi öncesinde, aday olmayacağını belirtti ve il başkanlığının yanı sıra partinin genç kadrolarına yol açmak amacıyla görevden ayrıldığını vurguladı.

“Hizmet Kervanını Devrediyoruz”

Ağaçdan, görevden ayrılırken şu sözleri ekledi: “Bizden öncekilerden devraldığımız bu hizmet kervanını, bizden sonraki arkadaşlarımıza devrediyoruz.” Alaca’da partinin güçlenmesi ve yenilenmesi adına bu kararı aldığını belirten Ağaçdan, partisine olan desteğini sürdüreceğini de ifade etti.

Kongre Süreci Devam Ediyor

Çorum'da cinayete kurban giden köy muhtarı toprağa verildi Çorum'da cinayete kurban giden köy muhtarı toprağa verildi

AK Parti’nin kongre süreci, yeni liderlerin ve genç kadroların önünü açmayı hedefliyor. Ragıp Ağaçdan’ın istifası ile birlikte parti içi yenilenme süreci hız kazanıyor. AK Parti Alaca İlçe Teşkilatı'nın yeni başkanının kim olacağı ise merakla bekleniyor.