AK Parti Sungurlu İlçe Teşkilatı, 8. Olağan Kongresi’nde mevcut başkan Nuh Aluç ile yola devam etme kararı aldı. Geniş bir katılımla gerçekleştirilen kongre, Özel İdare Konferans Salonu’nda düzenlendi.

Kongreye Geniş Katılım

Kongreye, AK Parti Çorum Milletvekilleri Yusuf Ahlatcı ve Oğuzhan Kaya, İl Başkanı Murat Günay, il genel meclis üyeleri, teşkilatın eski başkanları, gençlik ve kadın kolları başkanları ile birçok partili katıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan kongrede, katılımcılar parti teşkilatının geleceği hakkında görüşlerini dile getirdi ve öneriler sundu.

Nuh Aluç Yeniden Başkan Seçildi

Yaklaşık 400 delegenin bulunduğu kongrede, 227 kişi oy kullandı. Nuh Aluç, tek aday olarak girdiği seçimde tüm oyları alarak güven tazeledi ve yeniden AK Parti Sungurlu İlçe Başkanlığı görevine seçildi. Nuh Aluç, seçimin ardından yaptığı açıklamada, Sungurlu’da AK Parti teşkilatını daha da güçlendirmek için çalışmalarına ara vermeden devam edeceklerini belirtti.

Yeni Yönetim Kurulu Belirlendi

Nuh Aluç’un başkanlığındaki yeni yönetim kurulu şu isimlerden oluştu:

CHP'li Tahtasız TBMM'de iktidarı topa tuttu! 'AKP’nin Çorum’a hayrı yok!' CHP'li Tahtasız TBMM'de iktidarı topa tuttu! 'AKP’nin Çorum’a hayrı yok!'

Engin Akkaş
Osman Yüceldi
Tuncay Çaylan
Fatih Yelmen
Havva Özata
Duran Karateke
Bekir Çekicioğlu
Beytullah Keyvan
Tuncay Bilim
Seyfettin Kulaksız
Mehmet Sarıerikli
Bilal Köylü
Atilla Tuncay
Şevval Batakçı