CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında sarf ettiği sözler, AK Parti Çorum Milletvekili Yusuf Ahlatcı tarafından ağır şekilde kınandı. Ahlatcı, Özkan’ın üslubunu siyasetin dışında bulduğunu ifade ederek, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın onuruna yapılan saldırıların kabul edilemez olduğunu söyledi.

Yusuf Ahlatcı’nın Tepkisi
Milletvekili Ahlatcı, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajda Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ifadelerini ahlak dışı ve hadsiz olarak nitelendirdi. Ahlatcı, Özkan’ın sözlerini siyaset üslubunun dışında bulduğunu belirterek, “CHP Milletvekili Tuncay Özkan’ın Cumhurbaşkanımıza yönelik sarf ettiği sözler hadsiz, ahlak dışı ve siyaset üslubunun dışındadır” dedi.

CHP’den okullarda bedava yemeğin kaldırılmasına ve hijyen yetersizliğine tepki CHP’den okullarda bedava yemeğin kaldırılmasına ve hijyen yetersizliğine tepki

Cumhurbaşkanı Erdoğan’a Destek
Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın asla yalnız olmadığını vurguladı. “Sayın Cumhurbaşkanımıza hem devletimizin başı hem davamızın lideri olarak her daim sahip çıkmak, onun hukukunu gözetmek boynumuzun borcudur” diyen Ahlatcı, Erdoğan’a yönelik her tür hakaret ve kötülüğün bedelinin gerek hukuk önünde gerekse de siyaseten ödetileceğini ifade etti.

Ahlatcı, Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik söylenen “terbiyesiz ve ahlak dışı sözleri” şiddetle kınadığını belirtti. Erdoğan’ın ülkeye ve millete hizmet etmek için gece gündüz demeden çalıştığını ifade eden Ahlatcı, bu tür saldırılara karşı her zaman duracaklarını söyledi.