Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temeli atıldı Yeni Ankara Adalet Sarayı'nın temeli atıldı

Zeliş karakteriyle 'Arka Sokaklar' dizisinde adını geniş kitlelere duyuran, daha sonra 'Bozkır' dizisinde de başarılarına başarı katan Yüsra Geyik, şimdilerde 'Aile' dizisinde Yağmur karakterine hayat veriyor. Performansıyla büyük beğeni toplayan genç oyuncu, sezon finalinin ardından kendisini kumsallara attı.

Yüsra Geyik, tatilini sıcak kumlar üzerinde siyah bikinisiyle güneşlenerek geçiriyor. Kendisi gibi oyuncu arkadaşı Hande Doğandemir ile birlikte keyifli vakit geçiren Geyik, paylaştığı bikinili pozlarıyla sosyal medyanın gündemine oturdu. Ünlü oyuncunun iddialı ve cesur paylaşımları, takipçilerinden tam not aldı.

1990 Samsun doğumlu olan Yüsra Geyik, 13 yaşında kameralarla tanıştı ve ilk rolünü 'Hayat Bilgisi' dizisinde aldı. Henüz dördüncü sınıftayken başladığı tiyatro hayatını, başarılı bir şekilde televizyon ve sinema ekranlarına taşıyan Geyik, Sanat Tasarım Fakültesi Grafik Bölümü'nden mezun oldu.

Sosyal medya hesabında iddialı ve cesur paylaşımlarıyla adından sık sık söz ettiren Yüsra Geyik, tatilinin tadını çıkarırken takipçilerini de unutmuyor.