Çorum'dan Umre'ye gidecek olan kafile Akşemseddin Camii önünde yapılan törene kutsal topraklara uğurlandı.

Kafileyi uğurlamaya AK Parti Milletvekili Adayı Yusuf Ahlatcı, MHP Milletvekili Adayı Vahit Kayrıcı ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Umreye gidecek olan vatandaşlarla sohbet eden Ahlatcı, umreye gidecek olan yolcuların ve ailelerinin heyecanlarına ortak oldu.

"Şimdiden kutsal topraklara gidecek kardeşlerimizin ibadetlerini ve ziyaretlerini Cenab-ı Allah kabul etsin"diyen Ahlatcı, "Mukaddes toprakları görmek isteyen hemşehrilerimizi umreye gönderiyoruz. Kâbe’yi görmek isteyen kardeşlerimizin hayallerinin gerçeğe dönüşmesinin mutluluğunu yaşıyoruz. Rabbim kardeşlerimizin umresini kabul etsin. Güle güle gidip gelsinler” dedi.

Umreye gidecek olan vatandaşlar ise mutluluk ve heyecanı bir arada yaşadıklarını ifade ederek, “Umreye gideceğimizi ilk öğrendiğimiz de içimizde bir titreme oldu ve çok mutlu olduk. Bizi uğurlamaya gelen herkese teşekkür ediyoruz. Hepsinden Allah razı olsun" dediler.

Umreye giden vatandaşlardan kutsal topraklardan dua etmelerini isteyen Ahlatcı, "Şimdiden kutsal topraklara gidecek kardeşlerimizin ibadetlerini ve ziyaretlerini Cenab-ı Allah kabul etsin" diye konuştu.

19 Eylül 2024 günlük burç yorumları: Bugün sizi neler bekliyor? 19 Eylül 2024 günlük burç yorumları: Bugün sizi neler bekliyor?

Haber Merkezi