Ünlü dizi Yalı Çapkını'nın beğenilen yıldızı Afra Saraçoğlu, sosyal medyada paylaştığı dekolteli pozlarıyla hayranlarını mest etti. Özellikle Seyran karakteriyle dikkatleri üzerine çeken Saraçoğlu, havuz başında verdiği pozla nefes kesti.

Dizide Mert Ramazan Demir, Beril Pozam gibi isimlerle birlikte rol alan Saraçoğlu, son dönemde rol arkadaşı Demir ile tatil kaçamağıyla gündeme gelmişti. Ancak genç oyuncu, bu kez de paylaştığı fotoğrafıyla sosyal medyanın gündemine oturdu.

Van, Muş, Bitlis ve Hakkari’de yağış uyarısı! İşte bölgedeki hava durumu Van, Muş, Bitlis ve Hakkari’de yağış uyarısı! İşte bölgedeki hava durumu

25 yaşındaki güzel oyuncunun paylaşımını Bahar Şahin, Beril Pozam, Mine Tugay ve İpek Filiz Yazıcı gibi ünlü isimler de beğendi. Saraçoğlu’nun bu çekici pozuna beğeni yağdı.

Özcan Deniz tarafından keşfedilen ve Fazilet Hanım ve Kızları dizisiyle büyük bir çıkış yakalayan Saraçoğlu, şimdilerde Yalı Çapkını ile ekranlara damga vuruyor. Ayrıca Afra Saraçoğlu, Kardeş Çocukları ve Öğretmen gibi popüler dizilerde de rol aldı.