Sungurlu Mesleki Eğitim Merkezi’nin düzenlediği mezuniyet töreninde diplomasını alan Osman Vargeloğlu’nun bundan sonraki hedefinde üniversite var.

İlkokul ve ortaokul diplomasını aldıktan sonra iş hayatına atılan Vargeloğlu, Mesleki Eğitim Merkezi’nden kalfalık, ustalık, usta öğreticilik yeterlilik belgesinden sonra lise diplomasını da almaya hak kazandı. Hedefinin her zaman daha ilerisi olduğunu söyleyen Vargeloğlu, okuma azmini diploma ile taçlandırdığı için gururlu olduğunu ifade etti. 

Çorum'da kahreden kaza: 19 yaşındaki genç traktör altında can verdi Çorum'da kahreden kaza: 19 yaşındaki genç traktör altında can verdi

ŞİMDİ SIRA ÜNİVERSİTEDE
Okuma azmini hiç kaybetmediğini belirten Osman Vargeloğlu, “Çok çalıştım lise diploması almak için. Hem çalışıyordum, hem de okulumu bitirdim. Diplomamı aldım bugün çok sevinçliyim. Bütün herkese çağrımdır; okuyun, okumanın yaşı yoktur. İnşallah üniversite okumaya da niyetim var.” dedi. Vargeloğlu, “Üzerimizde çok emeği olan başta kıymetli müdürümüze, değerli öğretmenlerimize, oda başkanlarımıza, öğrencilerimize, emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun. Kalfalık, ustalık, usta öğreticilik, mesleki yeterlilik belgesinden sonra bizde 41 yaşından sonra lise diplomamızı aldık Elhamdülillah 41 kere maşallah. Hedefim daima ileri. Bundan sonra Allah izin ederse hedef üniversite diploması.” diye konuştu.