Çorum’un Oğuzlar ilçesi Derinöz Köyü nüfusuna kayıtlı olan 33 yaşındaki Kenan Şahinbaş, uzun süredir kemik kanseri nedeniyle tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nde yaşam mücadelesini kaybetti. İki çocuk babası Şahinbaş, yaklaşık 60 gündür yoğun bakımda tedavi altındaydı.

Kenan Şahinbaş, Çorum’un Oğuzlar ilçesi Derinöz Köyü'nden gelen genç bir babaydı. Henüz 33 yaşında olan Şahinbaş, evli ve iki çocuk babasıydı. Kemik kanseri teşhisi konduktan sonra tedavi sürecine giren Şahinbaş, hastalığın ilerlemesiyle birlikte yoğun bakımda 60 gün boyunca yaşam mücadelesi verdi. Ancak, tüm müdahalelere rağmen genç adam hayata gözlerini yumdu.

Cenazesi Çorum’a Getirilecek

Kenan Şahinbaş’ın cenazesi, tedavi gördüğü Ankara Şehir Hastanesi'nden alınarak memleketi Çorum’a getirilecek. Cuma namazına müteakip, Dodurga Dikenli Köyü Soğukçeşme Mahallesi Mezarlığı'nda toprağa verilecek. Ailesi ve yakınları, büyük bir üzüntü içerisinde onu son yolculuğuna uğurlayacak.

Muğla'da kreş öğrencileri 'Koleksiyon Bahçesi'nde Muğla'da kreş öğrencileri 'Koleksiyon Bahçesi'nde

Çorumlu genç Kenan Şahinbaş’ın vefatı, ailesi, yakınları ve Derinöz Köyü halkını derin bir yasa boğdu. Henüz 33 yaşında hayata veda eden Şahinbaş’a Allah’tan rahmet, kederli ailesine sabır diliyoruz.