Çorum’da Zafer Bayramı, resmi bir törenle kutlandı. Tören, Atatürk Anıtı’na çelenk sunma ve saygı duruşu ile başladı.

Çorum'da Zafer Bayramı Töreni

30 Ağustos Zafer Bayramı, Çorum'da çeşitli törenlerle büyük bir coşkuyla kutlandı. İlk olarak, Atatürk Anıtı'na çelenk sunma töreni gerçekleştirildi. Tören, şehrin önemli isimlerinin katılımıyla anlamlı bir şekilde yapıldı.

Çorum’da 8 saat sürecek elektrik kesintisi! İşte elektriksiz kalacak mahalleler Çorum’da 8 saat sürecek elektrik kesintisi! İşte elektriksiz kalacak mahalleler

Törene Çorum Valisi Doç. Dr. Zülkif Dağlı, Garnizon Komutanı Per. Albay Ömer Faruk Gelgeç, Belediye Başkanı Dr. Halil İbrahim Aşgın, CHP Çorum Milletvekili Mehmet Tahtasız, MHP Çorum Milletvekili Vahit Kayrıcı, Emniyet Müdürü Mehmet Gülser, Baro Başkanı Av. Turan Kalıpçı, İl Genel Meclis Başkanı Muhammed Fatih Temur, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, siyasi parti yöneticileri, Emniyet ve Jandarma yetkilileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve vatandaşlar katıldı.

Çelenk Sunma ve İstiklal Marşı

Törende, Çorum Valiliği, Garnizon Komutanlığı ve Belediye Başkanlığı'nın çelenkleri Atatürk Anıtı'na sunuldu. Saygı duruşu ve Belediye bandosunun eşliğinde İstiklal Marşı okundu. Tören, bu anlamlı anların ardından sona erdi.

Törenin ardından, CHP, İYİ Parti, Zafer Partisi, Atatürkçü Düşünce Derneği ve Eğitim-İş Çorum Şubesi tarafından da Atatürk Anıtı'na çelenkler sunuldu.