1 Eylül'de gerçekleşen KPSS Önlisans sınavının sonuçları için geri sayım başladı. ÖSYM'nin belirlediği takvimde, sonuçların 20 Eylül Cuma günü açıklanması bekleniyor. Adaylar, sonuçları ÖSYM'nin resmi sitesi üzerinden öğrenebilecek.

2024 KPSS Ön Lisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak? Sonuç Sorgulama Ekranı

KPSS Ön Lisans sınavına giren adaylar, ÖSYM'nin sonuçları açıklamasını heyecanla bekliyor. 1 Eylül 2024 tarihinde gerçekleştirilen KPSS Ön Lisans sınavı, iki yıllık üniversite mezunlarının katıldığı bir sınavdır. Peki, 2024 KPSS Ön Lisans sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte detaylar...

KPSS Ön Lisans Sonuçları Ne Zaman Açıklanacak?

ÖSYM’nin resmi sınav takvimine göre, KPSS Ön Lisans sınav sonuçları 20 Eylül 2024 Cuma günü açıklanacaktır. Sonuçların bu tarihte açıklanması planlanıyor. Adaylar, ÖSYM'nin sonuç sorgulama sistemi üzerinden T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile sonuçlarına ulaşabilecekler.

KPSS Ön Lisans Sonuçları Erken Açıklanabilir Mi?

ÖSYM, bazen sınav sonuçlarını belirtilen tarihten önce açıklayabiliyor. Ancak 2024 KPSS Ön Lisans sonuçlarının erken açıklanacağına dair şu an için bir bilgi bulunmamaktadır. Sonuçlar açıklandığında ÖSYM'nin resmi web sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden duyuru yapılacaktır.

KPSS Ön Lisans Sonuçları Nasıl Öğrenilir?

Çorum'daki özel öğrenciler Uluslararası projede parladı Çorum'daki özel öğrenciler Uluslararası projede parladı

KPSS Ön Lisans sonuçlarını öğrenmek isteyen adaylar, sonuçlar açıklandığında şu adımları izleyerek sonuçlarına ulaşabilirler:

ÖSYM’nin sonuç sorgulama ekranına gitmek için https://sonuc.osym.gov.tr adresine giriş yapın.
T.C. Kimlik Numaranız ve şifreniz ile sisteme giriş yapın.
KPSS Ön Lisans sınav sonuçlarınızı görüntüleyin.