Milli Eğitim Bakanlığı, 2024-2025 eğitim öğretim yılı için merakla beklenen ilk ara tatil tarihlerini duyurdu. İlk ve ortaöğretim okullarında eğitim gören öğrenciler, 11-15 Kasım tarihleri arasında derslerden ara verecek. Bu tatil, öğrencilere hem dinlenme hem de enerji toplama fırsatı sunacak.

İlk Ara Tatil 11-15 Kasım’da!

Milli Eğitim'de tasarruf kararları: Çay ve kahve setleri kaldırıldı Milli Eğitim'de tasarruf kararları: Çay ve kahve setleri kaldırıldı

MEB tarafından açıklanan 2024-2025 eğitim öğretim yılı takvimi doğrultusunda, ilk ara tatil 11-15 Kasım 2024 tarihleri arasında gerçekleşecek. Öğrenciler, 8 Kasım Cuma günü son ders zili çaldıktan sonra tatile başlayacaklar ve hafta sonuyla birlikte toplamda dokuz günlük bir dinlenme fırsatı yakalayacaklar.

Okullar Ne Zaman Açılacak?

Ara tatilin ardından öğrenciler, 18 Kasım 2024 Pazartesi günü yeniden ders başı yapacaklar. Ara tatil, öğrencilerin ve öğretmenlerin ikinci döneme hazırlanmasına, yorgunluklarını atmalarına fırsat sağlayacak.

Yarıyıl Tatili Ne Zaman Başlayacak?

Öğrenciler için en çok beklenen tatillerden biri olan yarıyıl tatili, 20 Ocak 2025 Pazartesi günü başlayacak ve 31 Ocak 2025 Cuma günü sona erecek. Bu tatil, öğrencilerin ikinci döneme enerji dolu bir başlangıç yapmalarına olanak tanıyacak.