Eylül ayı Magnum 6. dönem çekilişi tamamlandı. Magnum çekiliş sonuçları kazananlar listesi katılımcılar tarafından merak ediliyor. Magnum Porsche Taycan çekilişi ile talihli kişi belli olacak. Ayrıca 100 bin TL bakiyeli Magnum kartları sahibini bulacak. Magnum çekiliş sonucu kazananların isimleri kimkazandi.com'dan duyurulacak. Peki, Magnum çekiliş sonuçları ne zaman açıklanacak? Ekim ayı Magnum çekilişi kazanan listesi sorgulama ekranı...

Magnum çekiliş sonuçları, noter huzurunda gerçekleştirilecek olan çekilişin ardından tamamlanacak. Çubuklarda çıkan kodları Magnum.com.tr ya da SMS aracılığıyla gönderen müşteriler, Magnum çekilişi hakkında bilgi almak istiyor. 10 Ekim Salı günü yapılacak ilk çekilişte 6.Dönem Param Card kazananları belli olacak. Bu çekilişin hemen arkasından merakla beklenen ve 6 dönemin tamamını kapsayan Porsche Çekilişi yapılacak. İnternet sayfası www.magnum.com.tr çekiliş 2023 ile 2 adet Porsche Taycan sahibini bulacak. Peki, Magnum çekilişi ne zaman, saat kaçta? İşte, Magnum çekiliş sonucu sorgulama bilgileri...

MAGNUM PORSCHE ÇEKİLİŞİ NE ZAMAN?
Magnum 6.dönem Çekilişi 10 Ekim 2023 tarihinde, saat 11:00'de noter huzurunda ve isteyenlerin katılımına açık olarak yapılacak. Tüm dönemleri kapsayan çekiliş ise yine 10.Ekim.2023 tarihinde, son dönem çekilişini takiben yarım saat sonra, saat 11:30’da yapılacak.

10 Ekim Salı günü saat 11:00'de yapılan ilk çekilişte 6.Dönem Param Card kazananları belli oldu. Bu çekilişin hemen arkasından 11:30'da merakla beklenen ve 6 dönemin tamamını kapsayan Porsche Çekilişi yapıldı.

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?
Magnum Çekilişi bugün, 10 Ekim Salı, saat 11:00'de yapıldı! 2 adet Porsche Taycan kazanan kişiler ve 4 adet 100 bin liralık ParamCard kazananlar ardarda yapılan iki ayrı çekiliş ile belli oldu. Magnum Çekiliş Sonuçları 15 Ekim 2023 tarihinde ilan edilecek. Çekiliş sonucu kazananların isimlerini her zaman olduğu gibi gazetelerden önce kimkazandi.com'dan öğrenebilirsiniz. En kısa süre içinde çekiliş sonucu kazananların tam listesini sonuç sayfamızda bulabilirsiniz:
https://www.kimkazandi.com/cekilissonucu/magnum-2023-cekilis-sonucu

Siyah Kalp'in Sevilay'ı Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Siyah Kalp'in Sevilay'ı Leyla Tanlar kimdir? Kaç yaşında ve nereli?

MAGNUM ÇEKİLİŞ SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ