Fazla kilolardan kurtulmak ve sağlıklı bir vücuda kavuşmak herkesin hayali. İşte size, sağlıklı beslenme ve düzenli diyetin yanı sıra, kilo verme serüveninizi hızlandıracak doğal bir kür tarifi.

Yaz tatilinde alınan kilolardan kurtulmak için doğal ve sağlıklı bir çözüm arıyorsanız, bu kür tam size göre. Sadece 2 ayda etkili sonuçlar elde edebileceğiniz bu tarifi hemen deneyin!

Fazla kilo problemi kadın, erkek fark etmeksizin bir çok kişinin muzdarip olduğu bir durum. Sağlıklı beslenme ve diyetle kilo vermek kolay gibi görünse de istikrarlı bir şekilde devam edebilmek bazen zor olabiliyor. Eğer siz de kilo verme serüveninizi hızlandırmak istiyorsanız bu tarifi mutlaka denemelisiniz.

Fazla kilolar bazen can sıkıcı olabiliyor. Özellikle yazın tatillerde çok fazla kilo aldıysanız hızla kilo vermenizi sağlayacak tarif arayışında olabilirsiniz. Bu kür tarifi kilo verme sürecinizde inanılmaz fayda sağlıyor. İşte kışı fit geçirmek isteyenlere kür tarifi...

2 AYDA 20 KİLO VERDİREN TARİF!

MALZEMELER:

Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli Misafirlerinizi şaşırtacak Katmer Poğaça yapımı! Pratik ve lezzetli

1 yemek kaşığı yoğurt
1 tatlı kaşığı keten tohumu
1/2 çay kaşığı zerdeçal
1/4 çay kaşığı karabiber
1/4 portakal

YAPILIŞI VE UYGULANIŞI:

Tüm malzemeleri bir kasenin içerisinde güzelce karıştırın.

10 gün boyunca her sabah aç karnına tüketin.

Bir hafta ara verip tekrardan başlayın ve toplamda 2 boyunca uygulayın.

Dipnot: Hamileler ve kanama bozukluğu olan kişiler tüketmemelidir.