Konserin başlaması için saatler öncesinden alana akın eden vatandaşlar, kısa süre içerisinde spor salonunu tamamen doldurdu. Yağışlı havaya rağmen vatandaşlar bu önemli günde bir arada olmanın coşkusunu ve heyecanını yaşadı.

Konserin başlamasıyla birlikte sahneye çıkan genç sanatçı Elif Buse Doğan, enerjisi ve sesiyle salondakilere unutulmaz anlar yaşattı. 'Samsak Döveci' türküsüyle tanınan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan Elif Buse Doğan, 7'den 70'e herkesi coşturdu ve salonun atmosferini değiştirdi.

Bu kitapla Çorum mutfağına doyacaksınız! Şef Aylin Memik'in "Leblebili Mutfak" kitabı çıktı Bu kitapla Çorum mutfağına doyacaksınız! Şef Aylin Memik'in "Leblebili Mutfak" kitabı çıktı

Çorum Belediyesi'nin düzenlediği bu özel konser, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nda birlik ve beraberliği pekiştirdi. Yaşlısıyla genciyle birçok vatandaşın katıldığı konser, bu önemli günün anlam ve önemine uygun bir şekilde kutlandı.

Yağışa rağmen büyük bir coşkuyla katılım gösteren Çorum halkı, bu özel günü unutulmaz kılan bir etkinlikle taçlandırdı.

'Samsak Döveci' türküsüyle tüm Türkiye'nin tanıdığı ve sevdiği genç sanatçı ‘Elif Buse Doğan' salonu dolduran 7'den 70'e herkese unutulmaz anlar yaşattı.

Ebru Çalık