Kötü haber korkusu mamografi taramasına engel! Kötü haber korkusu mamografi taramasına engel!

Ağız yaraları, pek çoğumuzun yaşadığı bu rahatsızlık için size mükemmel bir çözüm öneriyoruz. Aft yaralarından kurtulmanın doğal yolu haberimizde! "Aft" dediğimizde belki de hemen hepimizin aklına can sıkan bir acı gelir. İyi haber, bu acıyı hızla sonlandıracak bir tedavi yöntemimiz var.

Kimi zaman kötü beslenmeden, kimi zaman aşırı asitli gıdalardan; ağız yaralarıyla başınız dertteyse çözümü bu yazımızda bulabilirsiniz.

Ağız yaraları pek çok kişinin şikayetçi olduğu bir konu. Ağız içerisinde çıkan “aft” olarak bilinen yaralar can sıkabiliyor. Peki bunun tedavisi nedir? Peki ağız içerisinde çıkan bu yaralar nasıl geçer, tedavisi nedir? İşte ayrıntılar...

AĞIZ İÇERİSİNDE NEDEN YARA ÇIKAR?
Ağız yaralarının bir nedeni, kötü beslenme alışkanlıklarıdır. Özellikle dengesiz ve eksik beslenme, vücudun bağışıklık sisteminin zayıflamasına yol açabilir.

Bu durum, ağız içinde yara oluşumunu kolaylaştırabilir. Aynı zamanda aşırı asitli ve baharatlı yiyecekler de ağız dokusunu tahriş edebilir, bu da aft yaralarına zemin hazırlar.

Peki bu yaralardan nasıl kurtulabiliriz? Bunun için neler yapabiliriz? İşte tedavi yöntemi...

AĞIZ YARALARINDAN ŞİKAYETÇİ OLANLAR DİKKAT! İŞTE 1 SAAT İÇİNDE YOK EDDEN TARİF
Bir bardak suyun içerisine 1 yemek kaşığı sumak ekleyin ve kaynatın. Bir süre ılıdıktan sonra gargara yapın. Bir süre sonra ağız içindeki yaralar yok olacak.