Ekonomi

Yüzde 100 yerli ayçiçek tohumu Türk tarımına kazandırıldı

- Savola Gıda Türkiye Genel Müdürü Houmer Balazadeh: - "Yerli tohumu çiftçinin gündemine getirmeyi de başardık. Bundan sonra yerli tohum çeşitlerimizin tanıtımına da devam edeceğiz. Hedefimiz verimliliği ve dolayısıyla da yerli üretimi artırmak" - Tohum Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Musa Kaya: - "Çiftçilere yüz yüze eğitim ve teknik uygulama ve yerli tohum desteği vermeye devam ediyoruz"

Abone Ol

İSTANBUL (AA) - Savola Gıda Türkiye Genel Müdürü Houmer Balazadeh, daha iyi bir yarının ayçiçek tarımındaki kaynakların daha iyi kullanılarak verimliliğin artırılması anlamına geldiğini belirterek, "Bu anlayışla 'Yerli Ayçiçeği Tohumu...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }