Genel

Türkiye'nin yeni ağır makineli tüfeği vitrine çıkıyor

- İlk kez IDEF 2023 fuarında sergilenecek milli ağır makineli tüfek ailesinin dakikada 1100 atıma ulaşan en hızlı ve yeni üyesi M3'ün üretim çalışmaları ve atış testi Anadolu Ajansı tarafından görüntülendi - CANiK Genel Müdürü Cahit Utku Aral: - "M3'ün bizden başka dünyada bir tane üreticisi var. Birçok ülke bizi bekliyor. Onlarla kontratları IDEF'te imzalayacağımızı öngörüyoruz" - "M2'yi tamamladığımızda M2F versiyonuna yöneldik, satışlara başladık. M3'ün kalifikasyonu için önümüzde yaklaşık 2-2,5 aylık süreç var. Dünyada bu 3 ürünü üreten, kalifiye eden, satışa sunan yegane firma oluyoruz. Bu Türkiye için çok büyük bir kazanım"

Abone Ol

SAMSUN (AA) - GÖKSEL YILDIRIM - Milli ağır makineli tüfek ailesinin en hızlı ve yeni üyesi M3, ilk kez 16'ncı Uluslararası Savunma Sanayii Fuarı'nda (IDEF 2023) sergilenecek.

CANiK tarafından üretilen milli...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }