Hudutsuz Sevda Now TV canlı izle Hudutsuz Sevda Now TV canlı izle

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Belçika temsilcisi Union Saint-Gilloise ile karşı karşıya geliyor. Şükrü Saracoğlu Stadyumu’nda oynanacak bu kritik mücadele, TRT 1’den şifresiz ve canlı olarak yayınlanacak. Sarı-lacivertliler, Avrupa serüvenine galibiyetle başlamayı hedeflerken, futbolseverler ise bu heyecan dolu maçı kaçırmak istemiyor.

Maç Kadroları ve Son Durum

Fenerbahçe'de savunmada Mert, Becao, Çağlar ve Oosterwolde görev alırken, hücum hattında Cengiz Ünder, En Nesyri, İrfan Can ve Szymanski gibi isimler sahne alacak. Sarı-lacivertliler, ligde aldıkları derbi mağlubiyetini unutturmak için bu maçta galibiyet hedefliyor.

Avrupa Ligi Yeni Format ve Fenerbahçe'nin Performansı
Bu sezon UEFA Avrupa Ligi’nde yeni format uygulanıyor. Turnuvada ilk 8 sırayı alan takımlar, doğrudan son 16 turuna kalma hakkı elde edecek. Fenerbahçe, Union SG karşısında Avrupa’da 275. maçına çıkacak. Bu süreçte sarı-lacivertliler, 109 galibiyet elde etti. Geçtiğimiz sezon ise Konferans Ligi’nde Union SG’yi 3-1’lik toplam skorla elemişti.

Fenerbahçe - Union SG Maçı Hangi Kanalda?
2024-2025 sezonunda temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın Avrupa maçları şifresiz olarak yayınlanıyor. UEFA Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Konferans Ligi maçlarının yayın hakları TRT’ye ait. Fenerbahçe - Union Saint-Gilloise karşılaşması, TRT 1 ekranlarından canlı olarak izlenebilecek.

Fenerbahçe - Union SG Maçı Canlı İzle

Karşılaşmayı canlı izlemek için TRT 1'i takip edebilir ve heyecan dolu bu mücadeleyi şifresiz olarak izleyebilirsiniz.