Spor

Trabzonspor'un genç golcüsü Enis Destan'ın hedefi gol krallığı:

- "Trabzonpor'un hedefi her zaman kupalardır. Ben de gol kralı olmayı hedefliyorum" - "Küçüklükten beri Almanya Ligi'ni seviyorum ve takip ediyordum. Lewandowski, Bayern Münih ve Borussia Dortmund'da harikalar yarattı. İdolümden dolayı Bundesliga'yı seviyordum. Orayı da takip ediyorum, hedeflerimden bir tanesi" - "Paul abi (Onuachu) ile güzel bir abi-kardeş ilişkisi yakalamıştık. İkimizin de en belirgin özellikleri kafa golleriydi. Yarışıyor gibiydik"

Abone Ol

SZEGED (AA) - SELÇUK KILIÇ - Trabzonspor'un genç golcüsü Enis Destan, Karadeniz ekibinin hedefinin her zaman kupalar olduğunu, kendisinin de bordo-mavili forma altında gol krallığı yaşamayı hedeflediğini söyledi.

Yeni sezon hazırlıkları...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }