Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş. tarafından mesleki teknik eğitime destek faaliyetleri kapsamında okula 1 adet araç hibe edildi. 

Şamlıoğlu Toyota Plaza'da yapılan teslim törenine Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, Milli Eğitim Müdürü Cemil Çağlar, Şube Müdürü Hacı Hüseyin Asar, Toyota Şamlıoğlu Plaza sahibi Onur Şamlıoğlu, Ticaret ve Sanayi Odası yönetim kurulu üyeleri Ömer Altıkardeş, Muharrem Sarıaslan, Mehmet Fatih Altan, Okul Müdürü Murat Küçükahıskalı, okul idarecileri ve öğretmenler katıldı.

İstanbul'da genç üniversitelilere eğitim desteği İstanbul'da genç üniversitelilere eğitim desteği

Vali Yardımcısı Yeliz Mercan, yaptığı açıklamada; ilimizdeki mesleki ve teknik eğitimin; üreten, geliştiren ve topluma katkı sunan bir nitelikte olduğunu ifade etti. Öğrenci odaklı eğitim anlayışını benimseyen okulların teorik eğitimlerin yanı sıra uygulamalı eğitimlere de önem verdiğini söyleyen Vali Yardımcısı Mercan, bu kapsamda Toyota tarafından okula araç hibe edildiğini belirtti. İlgili alanda eğitim gören öğrencilerin araçları inceleyeceğini belirten Vali Yardımcısı Mercan, yapılan hibeden dolayı Toyota Otomotiv Sanayi Türkiye A.Ş.'ye ve Çorum Şamlıoğlu Plazaya teşekkür etti.

Okula hibe edilen araç, okulun ve ilgili bölümlerde eğitim alan öğrencilerin pratik yapmaları için kullanılacak ve öğrenciler mesleki deneyim kazanacak. 

Ayrıca araç desteğinin yanında Toyota Türkiye A.Ş tarafından, öğrencilerin eğitim süreçlerine katkı sağlamak amacıyla 3 adet motor ve 3 adet şanzıman hibe desteği verilecek.