Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, Çorum’u ziyaret edecek.

Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Ebubekir Gizligider, 25 Ekim 2024 Perşembe günü Çorum’da çeşitli ziyaret ve etkinlikler gerçekleştirecek. Gizligider, tarım ve orman alanında devam eden projeleri yerinde inceleyecek, bölgedeki tarım faaliyetleri ile ilgili planlama ve değerlendirmelerde bulunacak.

Çorum’da ilk olarak saat 10.00’da Merkez İçme Suyu Projesini ziyaret ederek bilgi alacak olan Bakan Yardımcısı Gizligider, Çorum’un içme suyu ihtiyacını karşılayan projenin son durumunu yerinde inceleyecek.

Saat 11.00’de AK Parti İl Başkanlığı'nı ziyaret ederek yerel yöneticilerle bir araya gelecek olan Gizligider, saat 13.00’de Çorum İl Tarım ve Orman Müdürlüğü'nü ziyaret ederek burada yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi alacak.

Saat 14.30’da ise “Üretim Planlaması Sunumu” gerçekleştirilecek. İl Müdürlüğü Toplantı Salonu’nda yapılacak bu sunumda, Çorum'daki üretim planlaması üzerine değerlendirmelerde bulunulacak.

Ankara'da sokak ortasında cinayet: Çorumlu genç bıçaklanarak öldürüldü Ankara'da sokak ortasında cinayet: Çorumlu genç bıçaklanarak öldürüldü

Saat 17.00’de Çorum Vali Ali Çalgan’ı ziyaret ederek kentteki tarım ve orman faaliyetleri hakkında görüş alışverişinde bulunacak olan Gizligider, daha sonra Çorum’dan ayrılacak.