Sağlık

Süt tüketiminde 2 güne dikkat

MEMORİAL KAYSERİ HASTANESİ UZMAN DİYETİSYENİ BETÜL MERD, SÜTÜN AÇILDIKTAN 2 GÜN SONRASINA KADAR TÜKETİLMEMESİ HALİNDE ZEHİRLENMELERE YOL AÇACAĞINI SÖYLEYEREK, “SÜT VE YOĞURT ATMAKTANSA DÖNÜŞTÜREREK DEĞERLENDİRİLEBİLİR” DEDİ.

Abone Ol

Memorial Kayseri Hastanesi Uzman Diyetisyeni Betül Merd, sütün açıldıktan 2 gün sonrasına kadar tüketilmemesi halinde zehirlenmelere yol açacağını söyleyerek, “Süt ve yoğurt atmaktansa dönüştürerek değerlendirilebilir” dedi.

Sütün dolapta artı 4...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }