Alaca

Süper Ay Çorum’da gökyüzünü aydınlattı! Çorumlular geceyi büyüleyici görüntülerle karşıladı

Dünyaya en yakın konuma gelen "Süper Ay", Çorum'da göz kamaştıran bir manzara oluşturdu. Çorumlular, bu nadir doğa olayını yakından izlemek ve fotoğraflamak için fotoğraf makineleri ve cep telefonlarına sarıldı. Özellikle Alaca ilçesinde yaşayan Ufuk Gündugan, ailesiyle birlikte "Süper Mavi Dolunay" olarak adlandırılan bu özel anı evinin bahçesine kurduğu teleskopla izledi. Çocukluğundan beri uzay bilimlerine ilgi duyan Gündugan, geceleri ayı izlemeyi bir hobi haline getirdiğini belirtti.

Abone Ol

Çorum'un gökyüzünde dün gece muhteşem bir doğa olayı yaşandı. Süper Mavi Dolunay, göz alıcı manzarasıyla Çorumluları büyüledi. Gökyüzüne bakan herkes, bu nadir olayın keyfini çıkardı ve ölümsüzleştirmek için fotoğraflar çekti.

...
{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }