BUSKİ (Bursa Su ve Kanalizasyon İdaresi), 12-13 Ekim tarihlerinde Bursa'nın Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde su kesintisi olacağını duyurdu. Planlanan bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle su kesintilerinin belirli saat aralıklarında gerçekleşeceği bildirildi. Vatandaşlar, su kesintisinin ne zaman sona ereceğini ve hangi bölgelerde etkili olacağını merak ediyor. İşte Bursa'nın su kesintisi listesi ve detaylar...

BUSKİ Bursa Su Kesintisi Detayları BUSKİ, Bursa genelinde yapılacak çalışmalar nedeniyle 12-13 Ekim tarihlerinde Osmangazi, Yıldırım, Nilüfer ve İnegöl ilçelerinde su kesintileri olacağını açıkladı. Planlı kesintiler belirli saat aralıklarında uygulanacak ve vatandaşların tedbirli olmaları isteniyor.

Osmangazi Su Kesintisi

Akpınar Mahallesi: Su kesintisi 14 Ekim 2024 tarihinde 09:00 - 18:00 saatleri arasında uygulanacaktır.
Soğukkuyu Mahallesi: 11 Ekim 2024 tarihinde 16:50 - 20:00 saatleri arasında su kesintisi yapılacaktır.
Nilüfer Su Kesintisi
Dağyenice Mahallesi: Su kesintisi 10 Ekim 2024 tarihinde 17:20 - 19:00 saatleri arasında gerçekleşti.
Mustafakemalpaşa Su Kesintisi
Yunus Emre Mahallesi: 30 Eylül 2024 - 31 Ekim 2024 tarihleri arasında 09:00 - 18:00 saatleri arasında zaman zaman su kesintileri yapılacaktır.

Vatandaşlara Önemli Uyarılar

BUSKİ, su kesintisi yaşayan bölgelerde çalışmaların erken tamamlanması durumunda suların belirtilen saatten önce verilebileceğini açıkladı. Bu nedenle vatandaşların musluklarını kontrollü kullanmaları ve tedbirli olmaları önemle vurgulandı.

Su Kesintisi ile İlgili Güncel Bilgilere Erişim

UEDAŞ meme kanseri farkındalığı için sokak lambalarını pembe renkte yaktı UEDAŞ meme kanseri farkındalığı için sokak lambalarını pembe renkte yaktı

Su kesintileri hakkında en güncel bilgileri BUSKİ'nin resmi internet sitesi üzerinden öğrenebilirsiniz. Bursa'nın hangi ilçelerinde ve mahallelerinde su kesintisi yaşanacağını görmek için BUSKİ Su Kesintisi Listesi'ni ziyaret edebilirsiniz.