Show TV'nin yeni dizisi Deha, izleyicileri heyecan dolu bir intikam hikayesiyle buluşturuyor. Her hafta Pazar akşamları yayınlanan Deha, hem güçlü oyuncu kadrosu hem de ilgi çekici konusuyla dikkat çekiyor. İzleyiciler, dizinin yeni bölümlerini izlemek için "Deha 2. bölüm izle, Deha son bölüm izle full" aramaları yapıyor. İşte diziye dair merak edilen tüm detaylar...

Deha Dizisi Konusu

Deha, yıllar sonra bir baba ile oğulun yüzleşmesiyle başlayan bir intikam hikayesini konu alıyor. Dizinin ana karakterlerinden Cesur, şeytani bir çift olan Aysel ve İskender'in tek çocuğu olarak, kötücül bir kişilik geliştirir. Babasının gölgesinden korunmayı küçük yaşta öğrenen Cesur'un hayatı, Devran’ın hayatlarına girişiyle köklü bir şekilde değişir.

Deha Dizisi Oyuncu Kadrosu

Dizinin güçlü oyuncu kadrosunda birçok tanıdık isim yer alıyor:

Masterchef kim elendi? MasterChef Türkiye 29 Eylül 2024 eleme gecesinde kim gitti? Masterchef kim elendi? MasterChef Türkiye 29 Eylül 2024 eleme gecesinde kim gitti?

Aras Bulut İynemli – Devran
Uğur Polat – İskender
Melis Sezen – İmre
Ahsen Eroğlu – Esme
Taner Ölmez – Cesur
Seda Akman – Aysel
Onur Saylak
Zuhal Gencer
Umutcan Ütebay
Emel Göksu
Cenk Kangöz
Taner Rumeli

Deha 2. Bölüm canlı İzle

Deha’nın 2. bölümünü kaçıranlar, Show TV’nin resmi internet sitesinden ya da Show TV’nin yayın platformları üzerinden dizinin yeni bölümünü izleyebilirler. Ayrıca, dizinin son bölümlerine de yine bu platformlardan ulaşabilirsiniz.