Genel

Sezonunda az avlanan palamutlar lakerda yapılarak değerlendiriliyor

- Sinop'ta balıkçılarda temizlenerek dilim şeklinde kesilen palamutlar, yaklaşık 10 gün tuzda bekletildikten sonra salamura edilerek kavanozlara dolduruluyor - Balıkçı İbrahim Gündoğdu: - "Geçen sene palamut boldu, bu sene ise palamutlarımız çok az"

Abone Ol

SİNOP (AA) - GÖKHAN GÜCÜKLÜOĞLU - Karadeniz'de bu sezon az miktarda avlanan palamutlar, Sinop'ta balıkçılar tarafından yazın tüketilmek üzere lakerda yapılarak değerlendiriliyor.

Kentteki bazı balıkçılar, Karadeniz’de avlanan balıkçıların ağlarına takılan ve...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }