Magazin

Semicenk'in konserinde olay yaratan playback skandalı! Dinleyiciler çıldırdı!

Son dönemin popüler isimlerinden Semicenk sahne adıyla bilinen Cenk Baş, sosyal medya paylaşımları ve sahne performanslarıyla adından sıkça söz ettiriyor. Ancak son konserinde yaşanan bir olay, Semicenk'in hayranlarını şaşırttı. Seyirciler, konser sırasında playback yapılmasına tepki gösterdi. Semicenk, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Ben müziğe dün başlamadım, elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyorum" dedi.

Abone Ol

Son günlerin en popüler isimlerinden biri olan Semicenk sosyal medya paylaşımlarıyla adından söz ettiriyor. Semicenk'in konserinde seyirciler playback yapılmasına tepki gösterdi. Şaşırtan bu olay sonrası şarkıcıdan yanıt gecikmedi.

Semicenk sahne...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }