Yoğun hayat temposunda sağlıklı ve pratik bir tatlı tarifi arıyorsanız, pişmeyen şekersiz kurabiye tam size göre! Sadece 5 malzeme ile hazırlanan bu kurabiyeler, hem kalori hem de zaman tasarrufu sağlıyor. Tatlı ihtiyacınızı sağlıklı bir şekilde karşılamak için bu tarifi deneyin.

Tatlı krizlerinize sağlıklı bir çözüm arıyorsanız, pişmeyen şekersiz kurabiye tarifimize göz atın. Hurma, kakao, badem kreması ve Hindistan cevizi yağı ile hazırlanan bu kurabiyeler, tatlı ihtiyacınızı karşılayacak ve sağlıklı beslenmenize katkıda bulunacak.

Kahve ve labne ile mükemmel lezzet: Orijinal Tiramisu tarifi Kahve ve labne ile mükemmel lezzet: Orijinal Tiramisu tarifi

Sağlıklı tatlı arayışında olanlar için harika bir tarifimiz var: Pişmeyen Şekersiz Kurabiye. Hurma, kakao, badem kreması ve Hindistan cevizi yağı ile hazırlanan bu lezzetli kurabiyeler, tatlı ihtiyacınızı karşılayacak ve ara öğünlerinize lezzet katacak.

Malzemeler

1 su bardağı çiğ badem
2,5 su bardağı hurma (çekirdekleri çıkarılmış)
4 çorba kaşığı kakao
2,5 çorba kaşığı Hindistan cevizi yağı
3 çorba kaşığı badem kreması

Hazırlanışı

Bademlerin Hazırlanması:

Çiğ bademleri rondodan geçirin veya kendiniz ezin.

Hamurun Hazırlanması:

Üzerine çekirdekleri temizlenmiş hurmaları, kakaoyu, Hindistan cevizi yağını ve badem kremasını ekleyin.
Karışımı top şeklinde yuvarlanacak bir hamur haline gelene kadar rondodan geçirin.

Kurabiyelerin Şekillendirilmesi:

Hazırladığınız kulak memesi kıvamındaki hamurdan ceviz büyüklüğünde toplar yapın.

Dinlendirme:

Hazırladığınız pişmeyen kurabiyeleri 1 gece veya en az 1 saat buzlukta bekletin.

Püf Noktaları

Kurabiyeleri birkaç gün boyunca tüketmeyi planlıyorsanız, buzdolabında muhafaza ediniz.
Badem kreması yerine yer fıstığı ezmesi, pekmez veya bal da kullanabilirsiniz.

Pişmeyen şekersiz kurabiye tarifi ile sağlıklı ve lezzetli tatlılar yapmak artık çok kolay. Hurma, kakao, badem kreması ve Hindistan cevizi yağı ile hazırlanan bu kurabiyeler, hem tatlı ihtiyacınızı karşılayacak hem de ara öğünlerinize lezzet katacak. Afiyet olsun!