Sabahları aynı kahvaltıdan sıkıldınız mı? İşte, kahvaltı rutininize heyecan katacak, peynir ve sütün mükemmel uyumunu barındıran çubuk pişi tarifi!

Masterchef Lahmacun tarifi! Çıtır çıtır lahmacun nasıl yapılır? Masterchef Lahmacun tarifi! Çıtır çıtır lahmacun nasıl yapılır?

Kahvaltıda yeni lezzetler arayanlara müjde! Çubuk pişi ile sabahlarınızı daha keyifli ve tatmin edici hale getirebilirsiniz. İşte, adım adım kolay çubuk pişi yapımı...

Kahvaltı sofralarınıza çeşitlilik ve yeni tatlar katmaya ne dersiniz? Çubuk pişi, hem pratik hem de lezzetli bir seçenek. Sabahları şenlendirecek bu tarifi hemen deneyin!

Çubuk Pişi Tarifi

Malzemeler

1 çay bardağı süt
1 adet yumurta
Çeyrek demet maydonoz
1 çay bardağı peynir
1 paket kabartma tozu
2,5 su bardağı un

Çubuk Pişi Tarifi

Hamur için un hariç diğer malzemeleri yoğurma kasesine alalım.
Güzelce karıştırıp unu ilave edelim.Hafif sert bi hamur olarak.

Hamuru 2 yağlı kağıt arasına alıp merdaneyle inceltelim.
Ardından bıçakla kesip yağda önlü arkalı pişirelim.

Sabah kahvaltılarınızı çubuk pişi ile taçlandırarak güne harika bir başlangıç yapabilirsiniz. Hem yapımı pratik hem de lezzetiyle tüm aileyi mutlu edecek bu tarif, kahvaltı sofralarınızın vazgeçilmezi olmaya aday. Çubuk pişi, peynir ve sütün mükemmel uyumu ile sabahlarınızı daha keyifli hale getirecek. Bu lezzetli ve pratik tarifi deneyerek kahvaltılarınızı zenginleştirin. Afiyet olsun!