Sağlık

Paketli gıda tatlandırıcıları, kandaki pıhtılaşma oranını yüzde 50 artırıyor

ANKARA KORU HASTANESİ KALP MERKEZİ KURUCUSU PROF. DR. SİNAN ALTAN KOCAMAN, PAKETLİ GIDALAR İÇERİSİNDE YER ALAN VE NEREDEYSE TÜM GIDA SEKTÖRÜ TARAFINDAN KULLANILAN KSİLİTOL ADLI TATLANDIRICININ KANDAKİ PIHTILAŞMA ORANINI YÜZDE 50 ARTIRDIĞINA DİKKATİ ÇEKTİ.

Abone Ol

Ankara Koru Hastanesi Kalp Merkezi kurucusu Prof. Dr. Sinan Altan Kocaman, paketli gıdalar içerisinde yer alan ve neredeyse tüm gıda sektörü tarafından kullanılan Ksilitol adlı tatlandırıcının kandaki pıhtılaşma oranını yüzde...

{ "vars": { "GA4_MEASUREMENT_ID": "G-FCFPDN57CE", "GA4_ENDPOINT_HOSTNAME": "www.google-analytics.com", "GOOGLE_CONSENT_ENABLED": false, "WEBVITALS_TRACKING": true, "PERFORMANCE_TIMING_TRACKING": true, "DEFAULT_PAGEVIEW_ENABLED": true, "SEND_DOUBLECLICK_BEACON": false, "DISABLE_REGIONAL_DATA_COLLECTION": false, "ENHANCED_MEASUREMENT_SCROLL": false } }