Çorum'da bugün öğleden sonra gök gürültülü sağanak bekleniyor. Vatandaşlardan su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli olmaları istendi.

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre Çorum'da bugün yağmurlu bir hava bekleniyor. Yağışların özellikle öğle saatlerinden sonra şiddetini arttırması ve Gök gürültülü sağanak yağışa döneceği tahmin edildi.

Yağışın kuvvetli olacağının aktarıldığı açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ve kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması gerektiği kaydedildi.

Yağışlar Salı gününe kadar sürecek

Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan 5 günlük Çorum Hava durumu tahminine göre ise yağışların önümüzdeki haftada etkisi sürdürmesi ve Salı günü de dahil olmak üzere gök gürültülü sağanak yağışlı devam edeceği tahmin ediliyor.

Çorum'da mesai krizi sona erdi: Belediye işçilerinin eksik yatan ödemeleri tamamlandı! Çorum'da mesai krizi sona erdi: Belediye işçilerinin eksik yatan ödemeleri tamamlandı!