İskilip

Mengen'de lezzet patlaması: Çorum'un damak çatlatan lezzeti İskilip Dolması tüm dikkatleri üzerine çekti!

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türk Mutfağı Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Bu etkinlikte, 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Koçak, İskilip'in coğrafi işaretli yemeği olan İskilip dolmasını tanıttı ve büyük beğeni topladı.

Abone Ol

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Turizm Fakültesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü, Türk Mutfağı Haftası kapsamında anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. 3'üncü sınıf öğrencisi Tuğçe Koçak, İskilip'in coğrafi...

{ "vars": { "account": "G-FCFPDN57CE" }, "triggers": { "trackPageview": { "on": "visible", "request": "pageview" } } }